Bericht

800 leerlingen in actie voor ouderen

Geplaatst op 30 maart 2021, 21:11 uur , door Rita Rethmeier

800 leerlingen in actie voor ouderen
 
 
Alle vier de basisscholen in Kattenbroek, obs De Dubbelster, obs Meander, basisschool de Breede Hei en pc basisschool de Gabrie Mehen, doen mee aan een speciale rozenactie voor ouderen in Kattenbroek.

De parkklas van leerkracht Daniël Roos van Beekdal (s Heerenloo), school voor voortgezet speciaal onderwijs, verzorgt de logistiek en haalt 1000 prachtige potrozen op in Woubrugge bij Nolina rozenkwekers.


In totaal 1000 ouderen en speciale groepen in Kattenbroek krijgen van alle leerlingen in de Goede week voor Pasen een potroos aangeboden.

Daarbij geven de leerlingen ook een grote ansichtkaart met een boodschap of maken ze een tekening.


Op donderdag 1 april om 12.00 uur zal wijkwethouder Menno Tigelaar (CU) de actie in gang zetten op basisschool de Dubbelster.

Deze rozenactie is weer georganiseerd door de Felini Foundation; dé stichting voor verbinding van generaties en tegen eenzaamheid. De actie is mede mogelijk gemaakt met subsidie van Bewonersinitiatieven Kattenbroek (BIK).
 

 
Voor verdere informatie kunt u uiteraard contact opnemen met Carel Jansen, bestuurslid Felini Foundation, 0612691703, info@felinifoundation.nl.