Dorpshuis De Neng

non-profit organisatie
Ontmoetingsplaats
Buurthuizen

De Neng, het dorpshuis voor iedereen

Sinds 2014 is dorpshuis De Neng in Hoogland een fijne ontmoetingsplek voor iedereen!

Jong of oud, iedereen is van harte welkom in ons multifunctionele wijkcentrum in het hart van het knusse dorp Hoogland. Zo worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd door ons of onze huurders.

Heb je geen zin om te koken? Kom dan eens naar onze Dorps-dis! Iedere 2e dinsdag en iedere laatste donderdag van de maand serveren wij een heerlijk betaalbaar menu voor alleenstaanden/senioren.

Ga je liever creatief aan de slag? Schuif dan eens aan bij het Haak & Brei Café, elke dinsdag tussen 19.00 en 21.00 uur.

Gastvrijheid is onze specialiteit

Ons enthousiaste team van vrijwilligers staan voor je klaar. Kom gerust eens langs voor een lekker bak koffie, proef de sfeer en leer ons gezellige team kennen.

Wil je een bijeenkomst of een feest organiseren?

Bekijk dan eens onze zaal - verhuur mogelijkheden. Wij hebben diverse mooie en representatieve ruimten beschikbaar voor diverse doeleinden. Je kan zelfs de catering in zijn geheel door ons laten verzorgen. Onze collega Nanda denkt graag met je mee.

Koffiezetapparaat die het niet meer doet? Een fiets met kapotte verlichting? Een stoel waarvan een poot los zit? Een kledingstuk met losse zoom? Weggooien hoeft niet altijd de oplossing te zijn. Kom eens langs bij ons Repair Café! Met een aantal vrijwilligers gaan wij aan de slag om het te repareren in het Repair Café. Elke 2e zaterdag van de maand tussen 10.00 en 13.00 uur staan wij klaar in dorpshuis De Neng.

Kom gewoon eens langs voor de gezelligheid en leer nieuwe mensen kennen.

Bibliotheek Hoogland is ook gevestigd in dorpshuis De Neng. In de Bibliotheek Hoogland vind je naast boeken, een grote collectie met tijdschriften, kranten en dvd's. Ook kun je naar de bibliotheek komen voor diverse (jeugd)activiteiten, lezingen en meer! 

Kortom, er is genoeg te doen bij Dorpshuis de Neng in Hoogland. Zien we je snel?

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Waar

Engweg 7
Hoogland