Gezocht Vrijwilligers Fit bij de Koffie

Gevraagd
Lichaamsfuncties

Met een half uurtje bewegen op de stoel worden de spieren en gewrichten weer los en sterker, wat het dagelijks leven makkelijker maakt. Daarna drinken we gezellig met de groep een kop koffie.  Fit bij de koffie vind plaats op zeker 16 verschillende locaties in Amersfoort. In Woonzorgcentra, ontmoetingscentra en bij seniorenwoongroepen.  

 

Specifiek zoeken we een vrijwilliger onze vaste Fit bij de Koffie vrijwilliger wil ondersteunen (wekelijks, om de week of voor inval) bij een van de volgende locaties:

  • t. Elisabeth Gasthuis in Kruiskamp. Het is op donderdagochtend van 10.00 tot 10:45 uur. Het gaat om een kwartiertje bewegen en helpen bij het koffiemoment.  
  • Residentie de Zwaluw. Het is op dinsdagochtend van 10.15 tot 11:00 uur. Het gaat om een half uurtje bewegen en helpen bij het koffiemoment.  
  • Silverein Birkhoven park. Het is op donderdagochtend van 10.30 tot 11:00 uur. Het gaat om een een half uurtje bewegen/ vermaak.

 

SRO organiseert een cursus Fit bij de Koffie voor nieuwe vrijwilligers. We informeren je over wat ouder worden met je kan doen en waar je rekening kan houden als je werkt met senioren. Ook krijg je een hoop inspiratie mee over wat je allemaal kunt doen om mensen in beweging te krijgen en hoe je een beweegles kan invullen.  

 

Bij interesse stuur een bericht naar Elaine Verlinden everlinden@sro.nl 

Wie

Volwassenen
Senioren

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

elaine verlinden
-16