Project   

kerst tasjes actie Kattenbroek 2020

Geplaatst op 1 december 20, 18:02 uur

Speciaal voor ouderen in de wijk Kattenbroek is er weer een kerstactie. Door corona is alles anders. we kunnen elkaar minder opzoeken. We zoeken gezelligheid, liefde en vrede in onze vertrouwde en veilige omgeving. Maar we zijn ook sociaal en helpen elkaar in deze moeilijke tijd. Daarom wil ik de oudere mede bewoners/bewoonsters van Kattenbroek een hart onder de riem steken en een stukje kerst brengen.

Speciaal voor hen ligt er een gratis kersttasje klaar, met daarin prachtige materialen om zelf of (coronaproof) samen met een paar familieleden of vrienden een kerststukje te maken. Op 15, 16 en 17 december liggen de tasjes op tafel buiten voor de deur (vanwege corona) klaar bij inloophuis de ontmoeting of het pluspunt( 17 december). Maar let op er zijn 500 tasjes, op=op. Dus wees er snel bij. Er worden speciale flyers verspreid in Kattenbroek met daarop een bon. Op vertoon van de bon krijgt u een kersttasje, zolang de voorraad strekt. Dit Kerstproject wordt mogelijk gemaakt met subsidie van het Bewonersinitiatief Amersfoort (BIK).

Ouderen uit Kattenbroek zijn welkom voor een gratis kersttasje. op 15 december tussen 13.00 en 15.00 uur (buiten) bij De ontmoeting, De bekroning 2.

op 16 december tussen 10.00 en 12.00 uur ook (buiten)bij de Ontmoeting en 17 december tussen 11.00 uur en 13.00 uur (buiten) bij Het Pluspunt, Hof der Gedachte 26.

Toelichting

Deze kerstactie wordt uitgevoerd in samenwerking met Indebuurt033 en de Ontmoeting, huiskamer in de wijk. De kersttasjes, met de mooie materialen worden geleverd door Florina bloemen & Workshops van Godelieve van den Hengel-Spijker.

Daarnaast helpen verschillende buurtbewoners met het flyeren en uitdelen van de kersttasjes in de wijk Kattenbroek.

Gewenst resultaat 500 ouderen in Kattenbroek blij maken met een kersttasje
1 project-update

Wilma Lansdorp

8-dec-2020 22:21
Project volgens planning

Deze week worden op winkelcentrum Emiclaer flyers uitgedeeld. Ook krijgen oudere bewoners boven het pluspunt en elders in de wijk de flyer in de brievenbus. Hiermee kunt u een gratis kersttasje op halen. Maar let op, zolang de voorraad strekt, op=op. Kom volgende week naar een van de uitgiftepunten ...

Lees meer
0

Open de update in eigen pagina
1 reactie

Eefke Wesdorp

Ja, wat een geweldig alternatief op de jaarlijkse kerstactie waar de kinderen van Kattenbroek de stukjes voor ouderen maken. Ik ben erbij de 15e om mee uit te delen. Zo leuk!
7-dec-2020 14:37
Wil je reageren? Meld je dan aan.